Ouas

Tee virtuaalimatka Hailuotoon

Published: 9 May 2013 at 01:25

Tiedotteen kuva
 
 

Matkailua pyritään edistämään yhä useammin digitaalisen markkinoinnin keinoin. Yksi tapa erottua, on luoda kohteesta 3D-virtuaalimalli, jonka avulla kuluttajat voivat tutustua matkailukohteeseen ja sen yksityiskohtiin virtuaalimaailmassa.

Oulun ammattikorkeakoulu (Oamk) toteutti yhteistyössä Stormbit Oy:n kanssa Hailuodon matkailukohteesta 3D-virtuaalimallin. Hankkeen ensisijaisena tavoitteena on Hailuodon matkailun edistäminen. Keskeisenä markkinointiviestinä on saaren luonto, eksotiikka, hiljaisuus, rauhallinen ympäristö ja meri – oikea tunnelma. Mallinnuksessa kesy Marjaniemen asukki Okki-lokki johdattaa kulkijaa pitkin Hailuodon maisemia.

Pilottituotannon tavoitteena on myös luoda toimiva palvelumalli, jolla lisätään maakunnan matkailukohteiden tunnettuutta ja kiinnostavuutta.

Hailuodosta tehty 3D-virtuaalimalli julkistettiin virtuaalilaboratoriossa 8.5.2013. Mallin voi myöhemmin ladata iPad -tablettiin AppStoresta tai tutustua siihen www-sivuilla joko osoitteessa www.oamk.fi/virma tai Hailuodon matkailun www-sivuilla osoitteessa www.hailuototourism.fi

Hailuodon kunta osallistuu hankkeeseen osarahoittajana. Hanke on osarahoitettu Euroopan aluekehitysrahastosta Pohjois-Pohjanmaan liiton kautta.

Virhe: Dokumentinhallinta ei toimi itsenäisenä tiedostona.Dokumenttien haku epäonnistui (2)
News